Wie we zijn

Wie
We
zijn

Hét slimme en duurzame staalbedrijf van Nederland!

Met een passie voor staal, productie en techniek leveren wij maatwerk voor onze klanten. Kortom: wij zijn slim met staal.

"We zijn ondernemend, betrouwbaar, gepassioneerd en betrokken. Onze collega's hebben tonnen talent, bakken ervaring en snappen jouw productieproces. Samen optimaliseren we projecten."

"Jouw processen slimmer maken, dáár gaat het ons om. Dat doen we met LOL. Namelijk: Logistiek Ondersteunend Leveren. Enne... werkplezier hebben we natuurlijk ook!"

20230530-20230530-_DSC9209.jpg
20230530-20230530-_DSC9267.jpg

Onderdeel van ROTO

Samen sta je sterker, daar geloven wij in. We maken deel uit van ROTO, de duurzame en kleurrijke metaal family group. Een sterk netwerk van bedrijven, gespecialiseerd in staal en staalbewerking, roostertechnologie, oppervlaktebehandeling en strekmetaal. Als grote familie zijn we actief in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Polen en het Verenigd Koninkrijk. Wat ons bindt? We delen een passie voor metaal en een ambitieuze mentaliteit.

Onze partners

Mét een duidelijke missie: verantwoord staal

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen is in de staalindustrie best een uitdaging. Die uitdaging gaan wij aan. Wij produceren CO2-neutraal en zijn MVO-gecertificeerd via de monitor van de Metaalunie. Ook verwerken we de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties in ons beleid én dagelijks werk. We dagen onszelf uit om voor het hoogst haalbare te gaan. Voor mens, dier en planeet. En uiteraard voor onze klanten.

Laat je inspireren

20230530-20230530-_DSC9153.jpg
20230530-20230530-_DSC9174.jpg

Kom werken bij De Boer Staal

Ben je op zoek naar een werkplek waar jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat? En waar een no-nonsense-cultuur heerst, er hard gewerkt wordt én het gewoon heel gezellig is? We vertellen je graag meer over de vacatures die nu openstaan, ons bedrijf, de arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheden voor jouw professionele ontwikkeling. 

Neem contact op

Gecertificeerd staal

Wil je er zeker van zijn dat het staal dat je gebruikt — én het bedrijf waarmee je samenwerkt — voldoet aan bepaalde kwaliteits- of MVO-eisen, keurmerken, ISO-normen of andere certificeringen? Dan zit je bij ons goed. Hieronder een greep uit onze certificeringen. Staat de specifieke eis die je zoekt er niet tussen? Staat de specifieke eis die je zoekt er niet tussen? Neem dan contact op. 

Onze missie? Download de roadmap

Download

Lees onze blogs

Hoe je bij de productie van een brug, sluis of kunstwerk slimmer met staal kunt werken

Hoe je bij de productie van een brug, sluis of kunstwerk slimmer met staal kunt werken

Lees meer
Met demontabel bouwen naar een duurzamere staalsector

Met demontabel bouwen naar een duurzamere staalsector

Lees meer
Waarom ISO 14001-certificering zo belangrijk is

Waarom ISO 14001-certificering zo belangrijk is

Lees meer
Waarom voor staal kiezen bij een renovatieproject?

Waarom voor staal kiezen bij een renovatieproject?

Lees meer

Lees ons laatste nieuws

Werken bij De Boer Staal volgens Rob Brakenhoff: “Geen dag is hetzelfde!”

Hoe is het om te werken bij De Boer Staal? In deze serie blogs laten we iedere keer een andere medewerker aan het woord om te vertellen over hun dagelijkse werkzaamheden. Dit keer is Sales Engineer Ro...

Lees meer

Veiligheid van levensbelang

Bij De Boer Staal staat veiligheid hoog op de agenda. Een moment van onoplettendheid kan fataal zijn. Zeker in een omgeving waarin machines en transportmiddelen voortdurend worden gebruikt. Daarom bes...

Lees meer

“Ik heb als stagiair bij De Boer Staal veel geleerd”

Als erkend leerbedrijf hebben we regelmatig stageplekken beschikbaar voor talenten! Samuel Weldegergis volgt de opleiding Metaal & Constructie aan het Horizon college in Heerhugowaard. Om zijn kennis ...

Lees meer